Виза невесты Великобритания. Виза невесты Англия. Віза нареченої/нареченого. Fiance Visa
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Віза для реєстрації шлюбу

Даний тип візи (Visitor for marriage or civil partnership) призначений для тих, хто планує відвідати Великобританію з метою одруження, але зобовязаний покинути країну протягом 6-ти місяців та не мати намірів проживати у Великобританії постійно.

Імміграційні правила

  • вік обох кандидатів не меньше 18 років;
  • кандидат повинен довести наміри покинути Великобританію у випадку, якщо шлюб не вдбудеться. Необхідно документально підтвердити наявність міцних соціальних, економічних та сімейних зв'язків на батьківщині;
  • відсутність намірів навчатися. Кандидат на отримання візи даного типу не має права на навчання у Великобританії;
  • відсутність намірів працевлаштовуватися. Кандидат на отримання візи даного типу не має права працевлаштовуватися у Великобританії та повинен надати докази відсутності таких намірів;
  • відсутність намірів займатися підприємницькою діяльністю, виробляти товари та надавати послуги на території Великобританії;
  • довести здатність оплатити повернення на батьківщину або подальшу подорож з Великобританії;
  • здатні оплатити навчання, проживання та харчування для себе та членів сім'ї (якщо вони їдуть з вами) без працевлаштування або використання громадських фондів;
  • довести наміри повідомити про шлюб у Великобританії протягом терміну дії візи;
  • довести наміри провести шлюб церемонію у Великобританії протягом терміну дії візи.

Віза видається на срок 6 місяців. Продовження даного типу візи не дозволяється.

Послуги і вартість по даному типу візи.

Квартири подобово у Києві

Новини