Гостьова віза в Англію, Великобританію, гостевая виза в Великобританию, Англию
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Гостьова віза

Standard Visitor Visa призначена також для тих, хто відвідує родичів або друзів у Великобританії.

Імміграційні правила

  • кандидат повинен довести наміри покинути Великобританію після завершення візиту. Необхідно документально підтвердити наявність міцних соціальних, економічних та сімейних зв'язків на батьківщині;
  • відсутність намірів працевлаштовуватися. Кандидат на отримання візи даного типу не має права працевлаштовуватися у Великобританії та повинен надати докази відсутності таких намірів;
  • відсутність намірів займатися підприємницькою діяльністю, виробляти товари та надавати послуги на території Великобританії;
  • довести здатність оплатити повернення на батьківщину або подальшу подорож з Великобританії.

Тривалість візи

Як правило, вперше віза даного типу видається на період 6 місяців. Кількість візитів необмежена в межах терміну дії візи. Максимальний час перебування не повинен перевищувати 6 місяців. Зауважте, час перебування повинен відповідати меті вашого візиту та інформації вказаній у візовій анкеті. Якщо віза видана на строк більше 6 міс., це не означає, що кандидат може залишатися у Великобританії більше 6-ти місяців. Але кандидат має можливість наступних візитів у Великобританію тривалістю не більше 6-ти місяців кожен візит.

Оформлюємо візи на період 6 міс, 2, 5, 10 років.

Зразок візи на 6 місяців:


Зразок візи на 2 роки:

Продовження візи та зміна імміграційного статусу

Власник даної візи не може продовжити її або змінити імміграційний статус на території Великобританії.

Послуги і вартість по даному типу візи.

Квартири подобово у Києві

Новини