Студенческая виза в Англию. Студенческая виза Великобритания. Студентська віза Великобританія, Англія.
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Студентська віза

Згідно імміграційних правил студентами вважаються:

  • Student Visitor - студенти короткострокових курсів тривалістю до 6 місяців, або до 11 місяців з метою навчання на курсах англійської мови;
  • Adult (General) Student - студенти віком 16 років та старше;
  • Child Student - діти студенти.

Навчальним закладам, які навчають іноземних студентів, необхідно отримати ліцензію від UKVI. Тільки навчальні заклади з даною ліцензією мають право навчати іноземних студентів та надавати запрошення на навчання, яке використовується для отримання візи. Навчальні заклади повинні контролювати студентів, фіксувати всі зміни, які відбуваються під час навчання (зміна місця проживання, рівня навчання тощо), зберігати паспортні дані та телефони студентів та надавати необхідну інформацію перевіряючим органам.

Student Visitor

Кандидат на отримання віз даного типу повинен відповідати вимогам категорії Visitor. 

Імміграційній категорії Tier 4 відповідають візи типу Adult (General) Student та Child Student.

Кандидат у віці 16-17 років може вибрати візу типу Adult (General) Student або Child Student.

Adult (General) Student - дорослі студенти

Кандидат на отримання даного типу візи повинен мати вік 16 років та планувати навчання у Великобританії на післяшкільному рівні. Кандидату необхідно набрати 40 балів для отримання візи:

  • 30 балів - за підтвердження зарахування на курс навчання;
  • 10 балів - за підтвердження наявності коштів на навчання та проживання у Великобританії.

Наявність коштів залежить від тривалості курсу навчання та місцезнаходження навчального закладу.

  • Курс тривалістю до 9 місяців у Лондоні - вартість навчання + 1020 фунтів коштів на проживання на кожен календарний місяць;
  • Курс тривалістю більше 9 місяців у Лондоні - вартість навчання за перший рік + 9180 фунтів коштів на проживання на рік;
  • Курс тривалістю до 9 місяців поза межами Лондону - вартість навчання + 820 фунтів коштів на проживання на кожен календарний місяць;
  • Курс тривалістю до 9 місяців поза Лондоном - вартість навчання за перший рік + 7380 фунтів коштів на проживання на кожен календарний місяць.

На кожного залежного члена сім'ї необхідно мати 460-615 фунтів на місяць перебування у Великобританії, але на період не більше 9 місяців.

Студент має право на роботу: 10-20 годин на тиждень в період навчання, та повний робочий день в період канікул.

Child Student - діти студенти

Кандидат на отримання даного типу візи повинен мати вік 4-17 років та планувати навчання у Великобританії у приватній середній школі. Кандидату необхідно набрати 40 балів для отримання візи:

  • 30 балів - за підтвердження зарахування на курс навчання;
  • 10 балів - за підтвердження наявності коштів на навчання та проживання у Великобританії.

Кошти повинні знаходитися на рахунку протягом 28 днів до дати подачі заявки на отримання візи.

Сума коштів залежить від умов навчання та проживання студента. Як правило навчання та проживання встановлюється школою за умов повного пансіону. Якщо за студентом буде доглядати дорослий громадянин Великобританії, необхідно показати наявність коштів на навчання, наявність житла у доглядача та 500 фунтів на місяць на період навчання (до 9 місяців). Якщо за дитиною студентом буде доглядати один з батьків, який знаходиться у Великобританії та проживає з дитиною, наявність коштів залежить від кількості дітей та тривалості навчання:

  • Одна дитина, тривалість курсу до 9 місяців - вартість навчання + 1333 фунтів на місяць;
  • Одна дитина, тривалість курсу більше 9 місяців - вартість навчання за перший рік + 1333 фунтів на місяць;
  • Дві дитини та більше, тривалість курсу до 9 місяців - вартість навчання + 833 фунтів на місяць на батька/мати + 500 фунтів на кожну дитину;
  • Дві дитини та більше, тривалість курсу більше 9 місяців - вартість навчання  за перший рік + 833 фунтів на місяць на батька/мати + 500 фунтів на кожну дитину;

У випадку відмови у видачі візи, кандидат має право на адміністративний перегляд. Документи на перегляд справи подаються протягом 28 днів з дати відмови. Права на апеляцію для кандидатів, які подають заявку з поза меж Великобританії - не має.

Наші послуги по даній імміграційній категорії

  • індивідуальний підбір навчального закладу;
  • перевірка навчального закладу на наявність ліцензії;
  • підготовка документів для зарахування в навчальний заклад;
  • контакти з навчальним закладом та вирішення організаційних питань;
  • підбір житла та оформлення документів;
  • перевірка документів для подачі заявки на отримання візи;
  • подача заявки на отримання візи;
  • підготовка до співбесіди з візовим офіцером;
  • оформлення віз для членів сім'ї;
  • продовження віз;
  • підготовка до адміністративного перегляду справи для кандидатів, які подавали заявку самостійно та отримали відмову у видачі візи.
Квартири подобово у Києві

Новини