Ділова поїздка. C- Visa - Business
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Ділова поїздка

Віза типу Standard Visitor Visa (ділова віза; часто, бізнес-віза, що не зовсім правильно*) надається також особам які відвідують ділових партнерів у Великобританії від імені компанії-партнера в Україні, торгову ярмарку конференцію, збори.

Для отримання візи даного типу, аплікант повинен відповідати ряду вимог імміграційних правил Великобританії:

1. Виконувати наступну діяльність у Великобританії:

  • відвідувати зустрічі, збори або конференції;
  • домовлятися і підписувати торгові угоди/ контракти та вести переговори;
  • здійснювати відрядження з метою отримання інформації, перевірки фактів, товарів та послуг;
  • проводити візити на місця та здійснювати промоційну діяльність товарів та послуг.

2. Мати намір покинути Великобританію.

      Аплікант повинен довести свої наміри покинути Великобританію після певного часу перебування там, що можна зробити надавши докази міцних соціальних, фінансових та сімейних зв'язків з батьківщиною. Всі докази повинні бути документально підтверджені, документи повинні бути оформлені належним чином.

4. Не мати намірів працевлаштування.

      Відвідувачі по діловій візі не мають права на роботу у Великобританії, виконувати оплачувану або неоплачувану роботу. Аплікант повинен довести що, він не має намірів працевлаштовуватися у Великобританії.

5. Не мати намірів виробляти товари або надавати послуги.

      Аплікант повинен довести що, він не має намірів  виробляти товари або надавати послуги у Великобританії.

6. Довести наявність коштів необхідних для здійснення візиту, перебування на території Великобританії, повернення до України або продовження подорожі до іншої країни.

7. Отримувати заробітну платню поза межами Великобританії.

При недотриманні правил, дозвіл (віза) на перебування у Великобританії може бути анульований, а аплікант витворений з Великобританії.

Термін дії візи.

Віза даного типу видається на період 6 місяців, 2 роки, 5 та 10 років. Кількість візитів необмежена в межах терміну дії візи. Максимальний час перебування не повинен перевищувати 6 місяців. Зауважте, час перебування повинен відповідати меті вашого візиту та інформації вказаній у візовій анкеті.

Зразок візи на 6 місяців:

Зразок візи на 2 роки:

Недозволена діяльність:

Особа, яка перебуває в країні по діловій візі не має прав на працевлаштування, займатися індивідуальною трудовою діяльністю, засновувати бізнес (створювати компанії) або приймати участь у бізнесі у якості директора або партнера.

Члени сім'ї:

Відвідувач по даному типу візи не має права запрошувати членів сім'ї (чоловік/дружина, неповнолітні діти) до Великобританії. Звичайно, аплікант може включити їх до візової анкети, обґрунтувати чому вони їдуть разом та надати докази наявності коштів для організації поїздки членів сім'ї.

Зміна статусу:

Згідно імміграційних правил, особи, які знаходяться у Великобританії по даному типу візи не мають прав на зміну імміграційного статусу в країні.

Можливість продовження візи та залишитися в країні:

Особа, яка перебуває у Великобританії по діловій візі не має права продовжити візу та залишитися у Великобританії.

Претенденту на отримання ділової візи необхідно зібрати велику кількість документів, довести необхідність такої поїздки та документальну відповідність вимогам імміграційного законодавства Великобританії.

*бізнес-віза. Поширена помилкова думка, що віза з метою ділової поїздки, є, так званою "бізнес-візою", яка дає право на роботу та тривале/постійне проживання на території Великобританії. Віза C-Visitor-Business таких прав не дають. Такі права дають віза інвестора та віза підприємця.

Квартири подобово у Києві

Новини