Tier 1 Entrepreneur. Підприємець
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Tier 1 Entrepreneur. Підприємець

Кандидат по категорії Tier 1 Entrepreneur (Підприємець) повинен набрати необхідну кількість балів та довести наявність достатніх коштів для створення нового бізнесу,купівлі існуючого бізнесу або долі в існуючому бізнесі.

Умови отримання візи по категорії "Підприємець"

  • наявність як мінімум 200000 фунтів стерлінгів для інвестиції в бізнес;
  • наявність достатньої кількості коштів необхідних для забезпечення потреб на проживання себе та залежних персон до того моменту коли бізнес почне приносити прибуток.

Підприємець може створити або купити компанію (долю в ній) одного з наступних типів:

  • приватну акціонерну компанію з обмеженою відповідальністю;
  • акціонерну компанію відкритого типу з обмеженою відповідальністю;
  • приватну компанію з необмеженою відповідальністю;
  • приватне партнерство з обмеженою відповідальністю.

Підприємець не має права працевлаштовуватися поза межами власного бізнесу. Він повинен драти активну участь у управлінні компанією та мати контрольний пакет акцій або рівний з партнерами.  Його участь у компанії не повинна бути прихованою формою працевлаштування - він повинен бути фактичним власником/співвласником компанії.

Також підприємцю необхідно підтвердити наступне:

  • його внесок в бізнес дійсно необхідний
  • об'єм його внеску логічно відповідає розміру компанії
  • кошти, вкладені в бізнес, мають реальні статті витрат та не розміщуються на депозитах

Створення нового бізнесу

  • кандидат повинен внести в бізнес мінімум GBP 200 000;
  • кандидат повинен створити мінімум 2 робочих місця з постійною зайнятістю для осіб постійно проживаючих у Великобританії.

Купівля існуючого бізнесу

  • кандидат повинен інвестувати в існуючий бізнес мінімум GBP 200 000;
  • кандидат повинен надати документи з детальним описом строків та умов участі в бізнесі/купівлі бізнесу;
  • кандидат повинен надати звіти та аудит за минулі роки;
  • кандидат повинен довести, що в результаті його діяльності буде створено мінімум 2 робочих місця з постійною зайнятістю для осіб постійно проживаючих у Великобританії.

Підрахунок балів при подачі першої заявки

При подачі заявки на візу даної категорії в перший раз або перехід з іншої імміграційної категорії, кандидат повинен набрати 95 балів за наступними параметрами:

  • наявність мінімум GBP 200 000 - 25 балів;
  • кошти повинні знаходитись в регульованих фінансових установах - 25 балів;
  • кошти повинні бути доступні на території Великобританії;
  • кандидат повинен здати тест з англійської мови (деталі наведені в таблиці нижче). Тест дозволено не здавати кандидатам, які отримали освіту не нижче рівня бакалавра в університеті, де викладання велося англійською мовою;
  • кандидат повинен показати наявність засобів до існування у розмірі 3310 фунтів на себе та 2/3 від цієї суми на першого залежного члена сім'ї (Dependant) та 1/3 на наступних. Кандидат не може використовувати частину інвестиційних коштів (GBP200 000) для доказу наявності засобів для існування.

Віза видається на 3 роки та 4 місяці та продовжується на 2 роки.

Вимоги до англійської мови: CEFR рівень B1

Продовження візи Tier 1 Entrepreneur

Для продовження візи кандидату необхідно набрати 95 балів за наступними параметрами:

  • кандидат здійснив інвестицію мінімум GBP200 000 в створення або купівлю бізнесу у Великобританії - 20 балів;
  • кандидат отримує 20 балів, якщо він: - зареєстрований у HM Revenue and Customs як індивідуальний підприємець (self-employed); - зареєстрував новий бізнес та є керівником компанії, або є керівником вже існуючого бізнесу;
  • продовжує займатися бізнесом - 15 балів;
  • створив протягом останніх 12 місяців мінімум 2 робочих місця з постійною зайнятістю або 4 з частковою зайнятістю для осіб постійно проживаючих у Великобританії - 20 балів;
  • кандидат повинен здати тест з англійської мови (деталі наведені в таблиці вище). Тест дозволено не здавати кандидатам, які отримали освіту не нижче рівня бакалавра в університеті, де викладання велося англійською мовою. Тест здається кандидатом, який переходить на категорію "Підприємець" з іншої імміграційної категорії - 10 балів;
  • кандидат повинен показати наявність засобів до існування у розмірі 945 фунтів - 10 балів.

Постійне місце проживання, натуралізація та громадянство

Після 5 років проживання у Великобританії по категорії Tier 1 Entrepreneur (Підприємець) ви маєте право на постійне проживання (ILR) а через 1 рік звернутися за отриманням громадянства.

Послуги і вартість по даному типу візи.

Квартири подобово у Києві

Новини