Виза невесты в Великобританию, Англию
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Віза нареченої/нареченого

Даний тип візи (Fiance(e) or proposed civil partner) призначений для тих, хто планує взяти шлюб з особою яка має право на проживання у Великобританії або є громадянином Великобританії.

Імміграційні правила

  • вік обох кандидатів не меньше 21 року;
  • володіння англійською мовою (необхідно  здати тест)
  • здатні оплатити навчання, проживання та харчування для себе та членів сім'ї (якщо вони їдуть з вами) без працевлаштування або використання громадських фондів;
  • довести наміри провести шлюб церемонію у Великобританії протягом терміну дії візи.
  • відсутність намірів працевлаштовуватися. Кандидат на отримання візи даного типу не має права працевлаштовуватися у Великобританії та повинен надати докази відсутності таких намірів;
  • відсутність намірів займатися підприємницькою діяльністю, виробляти товари та надавати послуги на території Великобританії;

Віза видається на срок 6 місяців. Продовження даного типу візи не дозволяється. Після оформлення шлюбу дозволяється зміна імміграційного статусу на Spouse Visa- віза дружини/чоловіка.

Зміна імміграційного статусу

Змінити статус можливо лише на візу дружини/чоловіка, якщо шлюб відбувся.

Право на постійне проживання

Якщо шлюб відбувся, ви маєте право на постійне проживання та перспективи громадянства. Якщо шлюб не відбувся, ви зобов'язані покинути Великобританію.

Кандидат на отримання даного типу візи повинен надати ряд документів та довести серйозність намірів взяти шлюб у Великобританії.

Послуги і вартість по даному типу візи.

Квартири подобово у Києві

Новини